Dr. Jeroni Galmés Galmés

Organigrama

Dr. Jeroni Galmés Galmés

DEPARTAMENT DE BIOLOGIA DE LA UIB

Catedràtic de l’àrea de Fisiologia Vegetal, àrea Fisiologia Vegetal

Resum del currículum

Llicenciat en Biologia (2001), màster en Gestió de Qualitat i Medi Ambient (2001) i doctor en Biologia per la UIB (2006).

El 2007, va rebre finançament per dur a terme una estada postdoctoral a Rothamsted Research (Regne Unit) i a la Universitat Nacional d’Austràlia.

El 2011, va obtenir plaça de professor titular i, des de 2020, és catedràtic d’universitat al Departament de Biologia de la UIB, amb responsabilitats docents en els graus d’Enginyeria Agrícola i del Medi Rural (GEAM) i de Biologia, així com al Màster en Biotecnologia Aplicada. Ha organitzat i participat en diversos cursos de doctorat i postdoctorat a la UIB i a l’estranger. Actualment, és membre del Comitè de Bioseguretat de la UIB i dels comitès d’avaluació de la qualitat i de transferència i reconeixement de crèdits de GEAM.

Ha participat com a IP o part de l’equip de recerca en projectes finançats per agències públiques autonòmiques, estatals i internacionals, així com per empreses del sector. És autor d’articles publicats en revistes internacionals, de llibres i de capítols de llibres, i ha participat en congressos estatals i internacionals. Com a resultat de les seves investigacions, ha rebut diversos premis, incloent-hi el Premi Espanyol d’Investigació sobre Relacions Hídriques (2008) i el Premi Sabater (Societat Espanyola de Fisiologia Vegetal, 2011).

Actua de forma regular com a revisor de diverses revistes internacionals i agències de finançament. Forma part del consell científic de la Reserva de la Biosfera de Menorca en representació de la Universitat de les Illes Balears.