Categories
Formació

Tesi Doctoral

Doctoranda: Amani Bchir.

Directors: José Mariano Escalona Lorenzo i Hipòlit Medrano

La vinya i l’olivera són dos cultius adaptats a l’ambient semiàrid i àrid. A pesar que aquests cultius poden créixer i produir adequadament sota un reg restrictiu. El canvi climàtic requereix el desenvolupament de millors estratègies de reg i d’eficiència en l’ús de l’aigua (els EUA).
Aquesta hipòtesi general es divideix en els següents objectius principals: Estudiar l’EUA a diferents escales que van des de la fulla fins al dosser, des del camp fins a la regió.
Optimitzar l’ús de l’aigua per a dos cultius mediterranis (olivera i vinya) mitjançant un enfocament integrat i multidisciplinari. Usar noves tecnologies i sensors remots per a controlar els indicadors dels EUA que contribueixen al procés de gestió del reg.