Categories
Presència als mitjans

“Deu anys entre els científics més influents del món”

El doctor Jaume Flexas Sans apareix ininterrompudament des del 2014 entre els investigadors més citats del món, segons el rànquing Highly Cited Researchers. Només 11 científics d’Espanya han aconseguit mantenir aquests 10 anys.

El doctor Jaume Flexas Sans, és catedràtic de Fisiologia Vegetal i membre de l’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA) i del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies (PLANTMED)

La investigació del doctor Flexas se centra principalment en l’estudi de la fotosíntesi; particularment, en els mecanismes de difusió de CO2, la seva ecofisiologia i evolució. Va ser guardonat amb el Premi Nacional Zapatero de la Societat Espanyola de Fisiologia Vegetal per a Joves Investigadors el 2005 i amb l’European Young Scientist FESPP Award in Plant Biology (2006).