Categories
Transferència

Firma de Conveni

L’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA) de la Universitat de les Illes Balears, la Universitat d’Oxford, l’Oxford Intellectual Property Research Centri (OIPRC) de la Facultat de Dret de la Universitat d’Oxford, i l’Oficina Comunitària de Varietats Vegetals (OCVV) signen un conveni per a “analitzar el potencial d’innovació de les Indicacions Geogràfiques europees en el sector vitivinícola i el marge de maniobra existent per a l’adopció de noves varietats vegetals en aquest marc”. Aquest acord històric suposa una nova fita dels grups i investigadors que el INAGEA en la recerca bàsica i aplicada en el sector vitivinícola, amb dècades d’experiència a la seva esquena, ara també en l’àmbit de la propietat industrial. Aquesta nova col·laboració amb algunes de les institucions més prestigioses i experts i personalitats més destacades a nivell internacional en aquest àmbit, es configura com un element clau en l’estratègia de R+D+i del INAGEA, per la qual cosa la prestació de servei integrals en i per al sector vitivinícola ocupa un lloc destacat.